Vaš partner za profesionalne vakumirke

Ove vakumirke su moćni alati za pripremu hrane

logo Baccanale Zoran Golubović je šef kuhinje restorana Baccanale u Azerbejdžanu. Baccanale moderan kafe-restaurant koji se nalazi u blizini luke Bakua. Henkelmanovi distributeri u Azerbejdžanu, NK Horeca su snabdeli Zorana novom Boxer 42 vakuum pakericom sa naprednom kontrolom (ACS).

 

 

Prednosti vakuum pakovanje

Vakuum pakovanje je metoda skladištenja i čuvanja hrane u vakuumu, uglavnom u zatvorenim folijama ili vrećama kako bi se proizvod zaštitio od razmnožavanja mikroorganizama. Zoran objašnjava prednosti vakuum pakovanja: 'Koristeći vakuum pakovanje imate bolje rezultate u kuhinji. Na primer proizvodi se mogu skladištiti nekoliko dana duže bez gubitka u kvalitetu.'

Štedi novac, smanjuje troškove

Ali ima još. Zoran: 'Po mom dugogodišnjem iskustvu vakumiranje Vam pruža mnogo olakšica. Henkelmanov Boxer je moćan novi alat kod pripremanja hrane i uvođenaj novina. I što je najvažnije Henkelmanove vakumirke Vam štede novac tako što Vam smanjuje troškove.'

Zoran Golubović

Sous-vide kuvanje

Zoran koristi svoju Henkelman vakumirku kako bi pakovao sveže porcije mesa, povrća, osrašastih plodova, priloga i kako bi efikasno i lako skladištio pakovanja u frižideru. Zoran: 'Koristim Boxer 42 sa naprednom kontrolom (ACS) kako bih pripremio hranu sous-vide metodom. Mnogi kuvari koriste vakumirke kako bi lako i brzo pomešali marinede sa mesom ili plodovima mora i tako uštede i do jednog dana u pripremi.'

Kvalitetan brend

Što se Henkelmanovog kvaliteta tiče Zoran dodaje: 'Radim u ugostiteljstvu već 25 godina, imao sam prilike da radim u mnogo zemalja sa mnogo kuvara i različitim vakuum pakericama. Poslednjih deset godina radim isključivo sa Henkelman vakuum sistemima. Za mene Henkelman je najbolji.'

Radoznali ste? Posetite restoran Baccanale ako ste u prilici!

Vakuum pakericelink

 

Originalne Henkelman mašine za vakuum pakovanje

DMC Firewall is a Joomla Security extension!