Varenje: onako kako vi želite

Sistem varenja Posle završetka procesa vakumiranja i opcionog dodavanja gasa, kesa ili folija je spremna za zatvaranje. Pravi izbor sistema varenja štiti proizvod od spoljašnjih elemenata.

 

 

Koji sistemi varenja?

Henkelman nudi nekoliko sistema varenja. Rešenje koje bi najviše odgovarlo vašoj primeni zavisi od nekoliko stvari. Na primer tip folije za pakovanje (PA/PE, termoskupljajuće,aluminijumske), debljina, željeni var i specijalni zahtevi i potrebe.

Sistem varenja

Standard

Dupli var je Henkelmanov standard. Sastoji se od dve konveksne žice za varenje debljine 3.5 mm koji zadovoljavaju osnovne potrebe pri varenju. Ovaj način varenja možete koristiti u različitim poslovima od ugostiteljstva do pakovanja hrane i industrijskih proizvoda.

Konveksni var

Henkelman radi sa konveksnim varom kod duplog vara, varenja sa odsecanjem i 1-2 varenja sa odsecanjem. Ovo daje najbolji rezultat jer se uspešno uklanjaju ostaci hrane sa žice za varenje. Ravne žice koje su standard kod većine svetskih proizvođača vakumirki smrskaju delove hrane u varu što dovodi do rizika od curenja. Henkelmanova tehnologija konveksnog vara vam daje mnogo jači i otporniji var.

Slobodno nas kontaktirajte za bilo koju informaciju koja se tiče sistema varenja.

Henkelman sistemi za varenje

  1. Dupli var: 2 x 3.5 mm konveksne žice za varenje
  2. Varenje sa odsecanjem: 1 x 3.5 mm konveksna žica za varenje i 1 x 1.1 mm okrugla žica za sečenje
  3. 1-2 varenje sa odsecanjem: 1 x 3.5 mm konveksna žica za varenje i 1 x 1.1 mm okrugla žica za sečenje / za različita vremenska podešavanja (termo pakovanje)
  4. Široki var: 1 x 8.0 mm pljosnata žica za varenje
  5. Bi-activno varenje: gornja i donja letva za varenje i sa 1 x 5.0 mm pljosnatom žicom za varenje (za varenje debljih i aluminijumskih folija)
special
 

Koji sistem varenja da koristite za Vaš proizvod? Kontaktirajte nas za savet!

 
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd