Vakuum pakovanje štedi novac i smanjuje troškove

Vakumirka u ugostiteljstvu i keteringuVakuum pakovanje hrane vam daje neke prednosti, naročito u ugostiteljstvu i keteringu. Uštedite novac, smanjite troškove. Uživajte u prednostima vakumirke!

 

 

Produženje roka trajanja

U zavisnosti od proizvoda i njegove svežine rok trajanja se može produžiti za dva do šest puta.  Dakle, manje hrane će biti bačeno.

Bolji uslovi kupovine

Zbog činjenice da se produžava rok trajanja prehrambenih proizvoda ketering komapnije mogu da kupe veću količinu hrane po povoljnijim cenama. S tim i troškovi transporta se smanjuju.

Poboljšani rad u kuhinji

Pripremajući i pakujući u porcije unapred lakše možete kontrolisati gužve u vašem poslu. Ovo dovodi do boljeg organizovanja osoblja u kuhinji i smanjuje troškove.

Bolja higijena i skladištenje

Vakuum pakovanje podstiče higijenu jer ništa ne ulazi niti izlazi iz pakovanja. Vakuum pakovanje Vam pomaže da Vaši frižideri ostanu čisti duže. Čišćenje je naravno i dalje obavezno ali ređe. Takođe, prostor u hladnjaku se može efikasnije iskoristiti jer se različiti tipovi i veličine hrane mogu stavljati jedne na druge.

Bolji kvalitet

Proizvod se ne suši, težina i ukus ostaju isti. Mekoća mesa se poboljšava vakuum pakovanjem. Dok je meso upakovano i vakumirano proces sazrevanja se nastavlja.

Zašto izabrati Henkelman?

Kako Henkelman vakumirka može da pojednostavi stvari u kuhinji i poboljša kvalitet hrane koju pripremate? Zoran Golubović, glavni kuvar restorana Baccanale u Bakuu, Azerbejdžanu, objašnjava zašto je odabrao Henkelman.    

Šef kuhinje Zoran o svom Henkelmanulink

 

Our website is protected by DMC Firewall!