Sous-vide kuvanje je kulinarska tehika u kojoj se koriste  kontrolisane temperature

Sous-vide kuvanje Vakuum pakovanje morate imati kod sous-vide kuvanja, tehnike koja je deo svake profesionalne kuhinje. Isplativ uređaj sa visokokvalitetnim kulinarskim rezultatima.

 

 

Tehnika vakuum kuvanja

Sa odgovarajućom stonom ili podnom vakumirkom sous-vide ili vakuum kuvanje je jako jednostavno. Jednostavan i efikasan način pripremanja hrane koji se zasniva na metodi potapanja vakumiranih kesa u vodu kontrolisane temperature. Sous-vide kuvanje je naročito pogodno za pripremanje mesa, ribe, voća, povrća, soseva, supa, testenina, glavnih jela i deserta.

Vakuum pakericelink

Glavne prednosti

  • Uvek kvalitetni kulinarski rezultati
  • Ekonomična metoda kuvanja
  • Prirodno i  puno ukusa, zdravo i sa manje masti
  • Bez gubitka na težini i ukusu
  • Higijensko i brzo pripremanje hrane

Sous-vide u vašoj kuhinji?

Od malih preduzeća do velikih kompanija, bez obzira da li kuvate pojedinačna jela ili više porcija od jednom, sous-vide je priuštiv i brz način pripremanja hrane.  Povoljne cene i minimalno održavanje daju kuvarima viši kvalitet za uloženu investiciju koja se brzo isplati. Konkurentne cene, 100% pouzdanost i niske cene održavanja čine Henkelmanove vakumirke obaveznom opremom u svakoj kuhinji.

Sous-vide vakumirka u kuhinji


Da li imate pitanja? Slobodno nas kontaktirajte za dodatne informacije!

Our website is protected by DMC Firewall!