Kontrolišite svoju kuhinju!

Visoka temperatura Visoka temperatura (High Temp) je nova, napredna opcija na Henkelmanovoj Lynx seriji. Ona vam omogućava pakovanje hrane na visokoj temperaturi, od 65° C i više. Jednostavno se koristi. Odaberite ovu opciju u ACS-u (Advanced Control System).

 

 

Prednosti: kontrolišite svoju kuhinju! 

  • Viši kvalitet. Sastojci se bolje mešaju kad su topli. Profesionalno vrelo pakovanje omogućava supama i sosevima da zadrže svoju homogenu strukturu.
  • Bolja higijena. Hermetički zatvoreno pakovanje štiti proizvod od rizika kontaminacije tokom hlađenja.  
  • Efikasniji proces. Ubrzajte hlađenje vaših proizvoda! Mogućnost pakovanja manjih porcija omogućava vam da radite duplo brže.
  • Više kontrole. Radite bolje. Radite čistije. Radite brže. Kontrolišite svoju kuhinju sa Henkelmanovom opcijom High Temp.  

Kako to radi?

Zatvaranje poklopca započinje izvlačenje vazduha iz komore. Letva za varenje zatvara kesu ali je ne zavari. U prvoj fazi kad dolazi do  tačke ključanja i vakuum komora se ventilira. U drugoj fazi kesa se otvara i kreće regularni ciklus vakumiranja. Na kraju ciklusa kesa se zavari. Komora se ventilira dok se ne izjednači pritisak u komori sa atmosferskim pritiskom. Na kraju poklopac se otvara.

Kvalitetni kuvari

Henkelmanova High Temp opcija je pogodna za sve profesionalne kuvare koji nastoje da unapređuju svoje kulinarske procese. Kvalitet je ključna reč. Od glavnog kuvara u restoranu ili hotelu ili kvalitetnog keteringa i kuvara u instituciji. High Temp može da se koristi kod bilo koje hrane ali je najkorisnija kod tečnih i vlažnih proizvoda.

Informacije

Henkelmanova High Temp opcija naučno dokazana funkcija kroz istraživanje Wageningen UR Food & Biobased Research. Da li želite da saznate više o ovoj opciji? Slobodno na kontaktirajte. 

Visoka temperatura
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd