Tehnologija varenja sa odsecanjem je sastavni deo vakuum pakovanja

Varenje sa odsecanjem Henkelmanov sistem varenja sa odsecanjem se sastoji od jedne konveksne žice za varenje debljine 3.5 mm i jedne okrugle debljine 1.1 mm. Ovo vam omogućava da lako otkinete višak kese. Henkelmanova tehnologija varenja sa odsecanjem je dostupna za sve modele vakuum pakerica.

 

 

Idealno rešenje vara

Ovaj način varenja kesa je najpopularniji od svih Henkelmanovih sistem varenja zato što nudi najbolje prednosti i estetske rezultate.

  • Otvor kese je uvek čist. Nema dodatnog čišćenja. Štedite vreme ...
  • Higijenski je jer izbegavate unakrsnu kontaminaciju od bakterija koje mogu da ostanu na otvoru kese
  • Bolji izgled proizvoda

Odsecanje ili dupli var

Većina vakumirki na tržištu imaju sistem sa duplim varom sa dve pljosnate žice radi duple zaštite. Za razliku od duplog vara Henkelmanov sistem varenja sa odsecanjem je čistija metoda jer lako možete otkinuti višak kese i vaš proizvod izgleda lepše.

Konveksni var

Henkelman radi sa konveksnom žicom za varenje jer ovaj sistem daje najbolje rezultate. Pljosnate žice koje su standard u polju vakuum pakovanja smrskaju komade hrane i oni ostaju u varu. Ovo povećava rizik od curenja. Henkelmanova tehnologija konveksnog vara vam omogućava veću otpornost vara zahvaljujući lakoj separaciji ostataka hrane.

Više informacija

Da li želite da saznate više o opciji varenja sa odsecanjem ili nekom drugom sistemu varenja? Slobodno nas kontaktirajte.

Varenje sa odsecanjemVarenje sa odsecanjemVarenje sa odsecanjem
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd