Pogodno za pakovanje prehrambene i industrijske robe

Bi-aktivno varenje Kada koristite aluminijumske ili deblje kese od 180 mikrona razmislite o opciji bi-aktivno varenje. Ovakva ambalaža se teže vari stoga je napredni sistem varenja dobar izbor.

 

 

Dvostrani var

Kod bi-aktivnog varenja imate dve letve, jednu na gornjoj strani vakuum komore a drugu na dnu poklopca. Ovim načinom vaš proizvod se zatvara sa obe strane pakovanja što vam daje bolje rezultate. Žice za varenje se ugreju na temperaturu od oko 170° C da bi čvrsto zatvorili vaš proizvod. Termin za ovu tehnologiju se zove i dupli donji i gornji sistem varenja.

Industrijsko pakovanje

Bi-aktivno varenje se najviše koristi u industriji za vakumiranja u aluminijumske kese osetljivih proizvoda kao što su poluprovodnici, štampane ploče i računarski delovi. Ova metoda pruža nužnu zaštitu od vlage i prašine.

Pakovanjenje hrane

Takođe ovaj način varenja može da se koristi i kod pakovanja prehrambenih proizvoda na primer kod pakovanja kafe u aluminijumske kese koje imaju četiri sloja. Samo Henkelmanovo bi-aktivno varenje može da uradi ovaj posao!

Veština tehnologije varenja

Henkelmanovo znanje je veliko. Ne ustručavajte se da nas kontaktirate, zajedno ćemo analizirati vaše potrebe i pronaći najbolje rešenje za vas.

Bi-aktivno varenjeBi-aktivno varenjeBi-aktivno varenje
DMC Firewall is a Joomla Security extension!