Henkelmanovo 1-2 varenje sa odsecanjem: osmišljen za dip tankove i parne tunele

1-2 varenje sa odsecanjem Sa opcijom 1-2 varenje sa odsecanjem Henkelman je doveo tehnologiju varenja na viši nivo. Ovaj sistem se sastoji od jedne konveksne žice za varenje debljine 3.5 mm i jedne okrugle žice za odsecanje debljine 1.1 mm. Jedina razlika sa običnom funkcijom varenja sa odsecanjem je da se kod ove mogu namestiti različita vremena za varenje i odsecanje.

 

 Zatvaranje termoskupljajućih folija

Termoskupljajuće folije i neke kese za varenje su uglavnom izrađene od tankog ali otpornog materijala. Zbog ovih karakteristika teško je izvesti varenje i odsecanje u isto vreme. Vreme varenja mora biti kratko zbog tankog materijala a odsecanje traba da traje duže. Ova Henkelmanova opcija vam dozvoljava da programirate različita vremena za varenje i odsecanje. Na primer 1.4 sekundi za varenje i 3.5 sekundi za odsecanje.

Primene

Ova tehnologija se uglavnom koristi posle skupljanja vakumiranog proizvoda u dip tanku ili parnom tunelu. Henkelman je razvio ovaj sistem radi lakšeg odstranjivanja viška materijala sa termoskupljajućih folija i debljih kesa.

Konveksni var

Za svoje opcije dupli var, varenje sa odsecanjem i 1-2 varenje sa odsecanjem Henkelman koristi samo konveksne žice za varenje. Ovo omogućava lako odstranjivanje ostataka hrane uz var. U poređenju sa standardnom pljosnatom žicom za varenje konveksna žica vam daje veću optornost vara.

Više informacija

Da li bi ste želeli da znate više o opciji varenje sa odsecanjem ili o nekom drugom Henkelmanovom sistemu varenja? Kontaktirajte nas.

1-2 varenje sa odsecanjem1-2 varenje sa odsecanjem1-2 varenje sa odsecanjem
Our website is protected by DMC Firewall!